Saturday, February 27, 2010

Papírhajó

Guriga nyuszinak papírhajót hajtogat az újságárus. Siet megmutatni az új játékot Dorának, az unokatestvérének. Játék közben elragadja őket a képzeletük, és a kis papírhajó utasaiként izgalmas kalandban lesz részük....Egészen addig, míg fel nem hangzik a mamák hangja: "Vacsoraaaa!"



Még mindig csak kísérletezem a Gurigával, de valahol csak el kell kezdeni...:-)
Most így utólag bánom, hogy Dorát "rendeltem" Guriga mellé, mert időközben rájöttem, hogy egy másik kis fiúnyuszi kellene, akinek a neve a "Bodo". Magyarul persze Bodó. Na majd szépen, lassan...

8 comments:

Kiss Ottó said...

Nekem nagyon tetszik ez a Guriga nyuszi, mióta megszületett, kíváncsian várom, mikor lesz látható könyvben/neten egy-egy gurigás történet!!!!

bogi said...

Köszi, Ottó! Jólesik. Akár lesz belőle valaha kiadvány, akár nem, a saját örömömre csinálgatom és itt a blogon fenn lesz. :-)
Nevezzük a Nagypapát a Szép Könyvre?

Kiss Ottó said...

Őszintén: nemtom, mi az a Szép Könyv? - nem kiadók nevezhetnek? Viszont most láttam a készülő bolognai katalógust, abban nincs benne se A nagypapa távcsöve, se az új Csillagszedő Márió, és ennek azért olyan nagyon nem örültem. De gondolom, lesz ez még mésképp is (majd halálunk után:)
Hajrá, Guriga nyuszi!

bogi said...

Viszont a Róka és egeret leht, hogy kiadják svédül. Kár, hogy nem versben írtam. Mert akkor végre én is svéd gyerekverses lehetnék!!!:-)

kata said...

Én is nagyon szeretem Gurigát. És ez a Dóra is nagyon jó, ne bánd! tényleg jó lenne ha lenne belőle könyv......

Kata said...

Még ha ki is írod Dorát a történetből, pusztán a név nagyon megragadott (itt a finisben, főleg. Kis átírással lehet, hogy ez a név lesz nálunk a befutó:) És a karakter is nagyon bájos!

Between said...

Ahogy ott terpeszben áll Dora, és néz, hát az olyan jó, hogy tényleg kár lenne kihagyni... sztem legalábbis.

Bogi said...

Köszi, Kedvesek! Most a képregényben Bodó szerepel, de nem is látszik, csak hátulról. És a gyerekekkel meg a nyuszikkal úgyis annyi minden történik, hogy az csak jól jöhet, hogy van már egy Doránk is. :-)