Sunday, October 7, 2012

Munkában...


Dani meglepett: lefotózta az asztalom, amikor felment, hogy a képen látható szkeccsbúkból telefonon lediktálja a négyoldalnyi jegyzetemet a Mesebeszéd kerekasztalhoz (otthonhagytam ugyanis...:-/)

2 comments:

papkata said...

Te is jó sok hellyel gazdálkodsz, látom. Az én asztalomon azóta van mindig példás rend, amióta Árnika kb. másfél évesen egy nagy tubus kék akrilfestékkel a kezében sétált ki a konyhába - a festék jó része a szájában, másik része a ruháján.

Bogi said...

Hát ez nálunk is megtörtént, amíg a hálószobában próbálkoztam (annak be lehet csukni az ajtaját ugyanis, és egy-egy munka elején egyszerűen képtelen vagyok... na szóval nem megy könnyen a melók eleje. Gondolom, ismerős...:-) Ott van a fürdőszoba melletti falon egy része. :-) A kisruhából kidörgöltem (kordbársony volt). - Aztán mikor beindult a festés meg az idő is szűkült, muszáj volt feljönnöm a kis fenti műhelybe, mert ha mindennap elpakolok, meg előpakolok, az is plusz x idő, ami nem fér bele. Ide viszont amúgy se igen lehet felengedni Natasát, mert életveszélyes...ez egy teljesen nyitott galéria a harmadik a második szintünk tetején, keskeny padláslépcsőszerűséggel. - Ábris viszont rendszeresen itt játszik a hátam mögött... :-)