Tuesday, March 16, 2010

Kamasz-zsiráf




Még néhány képet megosztok veletek a kis kiadványból. Persze nekem a kamaszok kitalálása jelentette a legnagyobb...örömöt? kihívást? - szóval ahhoz oda kellett tenni magam, bár, hogy a zsirág az egy alkalmas állat kamaszokhoz, az első percben eszembe jutott. A kicsik figurái lényegében nagyon hasonlóak a régi Scolar-os kiadványokban (Vidám olvasó, Vidám meseolvasó) megteremtett figurákkal, csak a technika alakult a mostani alakuló sztájlhoz kicsit - ecsetfilc kontúrok, "szőrök", ceruza, pasztell színfoltok. Ide teszem azokat a Scolaros képeket, is amiket említettem - hátha valaki nem ismeri őket.

3 comments:

Kata said...

Szia Bogi,

itt válaszolok az előző kérdésre: végül nem írtam mesét a pályázatra. Sokéig vacakoltam a gondolattal, aztán a finisben Torda produkált egy 3 napos lázat, amiből 2 nap majdnem negyven fok közelében telt.. és ez eldöntötte az eldöntendőt. Vackoros anyagaim is mind felében-harmadában, azokkal is úgy, de úgy vacakolnél:) Pocak nem nagy, hanem HATALMAS. Még kicsit több, mint 2 hét, Ha lusti, és ráhúz pár napot, együtt lesz a szülinapotok! :)

Kata said...

ps:
ha "ér" ötletelni.
kamaszbaleset témában én még a vízbeugrást biztosan meg"képesíteném" akár a sekély fejest, akár a felhevült variációt. Meg a motorosbaleseteket... amióta tavaszi idő van, 3 percenként zúz el valaki előttünk (a harmincas táblánál) 100zal....

Bogi said...

Ér, ér, nagyon köszönöm! :-)
Na mindjárt megnézem a Torda blogját, hátha van fenn abból a pocakból...:-)