Thursday, January 27, 2011

Megérkeztek!


Megérkeztek a Guriga bélyegzők!! Ezek itt az első, türelmetlen próbanyomatok. Egy nap alatt megcsinálták őket és ki is szállították postán. Nekem pedig ki sem kellett mozdulnom emiatt itthonról!! Éljen a Betűmix!

Ezek a bélyegzők lesznek a segítségemre február 5-én a Sárkányos Gyerekkönyvtárban és - még nem tudom, 11-én vagy 12-én - az Anno Meseboltban, ahol a Guriga kalandjai #1, azaz az Elbújtam! című könyvem bemutatója lesz. Ugyanis ez a könyv az egészen piciknek (csak Ábris ezt így meg ne hallja...), vagyis a négy év alattiaknak szól, akikkel még másképpen lehet kreatívkodni, mint a Katica vagy a Róka és Egér közönségével. Márpedig egy Paulovkin Boglárka könyvbemutatón muszáj kreatívkodni!! Remélem, jól megy majd, szeretni fogják!! :-)

Még egy képet ideteszek, hogy érthetőbb legyen, miért nem kívánkozom a városba... (mármint azon a prózai okon kívül, hogy körmömre égnek éppen a feltorlódott munkák, utol kellene érni magam: Aranyvackor pályaművek (másodszori) lelkiismeretes értékelése, Vackor-katalógus-gyártás, Guriga 2., Guriga képregény a Csodaceruzába, no meg készülni a jövő héten induló második félév első óráira a MOME-n meg a Visartban...:-)). (Nyugodtan postoljatok, ha valamit kifelejtettem.)

...Ez a világ, a hálószobából nézve... egyszerűen nem tudom megunni a különböző "díszletekbe" öltözött tájat, ami az ablakainkon keresztül látható...és persze reggel meg délután, oviba menet-jövet bele is megyünk ebbe a szép tájba :-)

6 comments:

Simonyi Cecilia said...

Szia Bogi!
Összeszorult a szívem, olyan édesek. Én is mehetek kreatívkodni? De Samu legalábbis (bár már ő is Nagyfiú...)
c

Bogi said...

Óriási örömmel és szeretettel várlak benneteket!!! :-) Valahányszor átmegyek Telkin (és ugye ez gyakran van...) eszembe juttok...
Samunak természetesen nem mondjuk meg, hogy a négy év alattiakat bármikor is "kcsik"-nek tituláltam volna. Különben a nyomdák mellett a háztartásunkban élő 13 és 33 éves fiúk sem tudtak úgy elmenni, hogy ki ne próbálják őket azonnal :-).
Úgyhogy mindenképpen bővítem majd a kollekciót idővel.

Anonymous said...

Kedves Megrendelőnk!

A legnagyobb Öröm számunkra, ha a megrendelő elégedett! :)

Az interneten találtam meg ezt a blogot, ezért bátorkodtam kommentet írni. :)

Amennyiben érdeklik önt a bélyegzőkkel kapcsolatos információk, kérem látogasson el az én blogomba is: http://belyegzo-belyegzo-keszites-betu-mix.blogspot.com/

Üdvözlettel: Bálint Attila

Pásztohy Panka said...

Szia Bogi!
Szuperek lettek a bélyegzőid!
Már én is évek óta szeretnék, csak nem találtam hozzá gyártót.
Panka

Bogi said...

Hát ez szuper, mármint, hogy elégedettségem hangja visszajutott ilyen gyorsan méghozzá a szuper nyomdák készítőjéhez... Nagyon örülök. Köszönöm a linket, én is átszomszédoltam! :-)
No és akkor, Panka, most már tudod, hol gyártasd a nyomdákat, ugye?;-)

kata said...

Hát ez szuper! :)))